Συνέχεια των σημαντικών εκπτώσεων στα εισιτήρια εκπαιδευτικών από την «Dodekanisos Seaways»

Κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου την περασμένη σχολική χρονιά 650 εκπαιδευτικοί κέρδισαν σημαντικές εκπτώσεις καθώς και πακέτα προσφορών.

Εκδόθηκαν 2163 εισιτήρια με έκπτωση και παραχωρήθηκαν 56 ελεύθερα (free) εισιτήρια σε εκπαιδευτικούς.

Έτσι και εφέτος η διοίκηση της εταιρίας «Dodekanisos Seaways» αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του νομού συνεχίζει να προσφέρει στα ήδη μέλη της Κάρτας Bonus Miles και σε συναδέρφους μόνιμους και αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στην περιοχή σημαντικές εκπτώσεις καθώς και πακέτα προσφορών όχι μονάχα στους εκπαιδευτικούς αλλά και σε μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά. Αυτό συμφωνήθηκε μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρο της Α ΕΛΜΕ Δωδεκαννήσου κ. Μαρίνο Ανδρέα και τον γραμματέα Ξάφη Θεόδωρο.

Η «Dodekanisos Seaways» δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες συγκοινωνίες στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από το 2000.Διαθέτει δύο σύγχρονα ταχύπλοα καταμαράν (το «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride»), το Ε/Γ-Ο/Γ «Παναγία Σκιαδενή» και καλύπτει συνολικά 17 προορισμούς: Ρόδο, Σύμη, Πανορμίτη Σύμης, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Αρκούς, Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.

Να σημειωθεί ότι λόγω της πυκνότητας , της συνέπειας των δρομολογίων, της ταχύτητας, της ασφάλειας, οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία έχουν αναγνωριστεί καθολικά από τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς και έχουν συμβάλει σημαντικά στην οικονομική, τουριστική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών μας και ειδικότερα των μικρών και απομονωμένων. Το έτος 2015 βραβεύτηκε από τους «Lloyd’s List», στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015, ως η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρία στην Ελλάδα.