Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο «Ροδίων Άθλησις»

Συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις του το «Ροδίων Αθλησις», με σκοπό να εμφανιστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμο, στο… μαραθώνιο της Α2 βόλεϊ των ανδρών στον οποίο παίρνει μέρος. 

Ο Νίκος Τρατσέλας ρίχνει το βάρος  των προπονήσεων αυτές τις μέρες στη φυσική κατάσταση, την ενδυνάμωση αλλά και στην τακτική.

Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί, όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες που δείχνουν να προσαρμόζονται εύκολα  και αναμένεται να βοηθήσουν πολύ το «Ροδίων» στο φετινό πρωτάθλημα. 
‘Όλοι φυσικά, περιμένουν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μέσα κι έξω από το νησί.

Σημαντική εικόνα φυσικά θα καταδείξουν τα τεστ που θα δώσουν οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα εκτός Ρόδου, στις 21 και 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο και το Φοίβο Μελισσίων αντίστοιχα. 

Θα ακολουθήσουν ως γνωστό, ακόμα δυο στη Σάμο με τον Κέρκη στις 28 και 29 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε όμως, πρέπει η ομάδα να είναι καθ’ όλα έτοιμη και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Ο κόουτς της ομάδας αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα που αφορούν τους Γιώτη και Ρουσέττο οι οποίοι απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους και θα μπουν εν ευθέτω χρόνω στις προπονήσεις, αλλά και ο  Γκένωφ ο οποίος έχει μια θλάση στον ώμο και δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο γιατρός που επισκέφθηκε του σύστησε να μείνει εκτός εντατικών ρυθμών για λίγες μέρες.