Μέχρι την Πέμπτη οι συμμετοχές για τον Πανορμίτη

Θεσμός έχει γίνει πια η διοργάνωση της ποδηλατικής Ανάβασης Πανορμίτη από τον Έλαφο, αφού θα διεξαχθεί και φέτος, 14-15 Οκτωβρίου, στο νησί της Σύμης με αρκετές, όπως φαίνεται, συμμετοχές. 

Ήδη η προκήρυξη βρίσκεται στα χέρια των υπευθύνων των συλλόγων, και η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την ερχόμενη Πέμπτη. 

Το πρόγραμμα έχει όπως παρακάτω:
Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 16.30
Κατηγορία: ΠΠ-ΠΚ-ΜΙΝΙ 4ΧCROSS 60m! 
Κανονισμοί αγώνα: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και 4ΧCROSS ! 

Κυριακή1 5 Οκτωβρίου και ώρα 10.30.
Αγώνισμα : Ατομική χρονομέτρηση.
Κατηγορίες: Παμπαίδες, 4 χλμ. Ανδρών -Εφήβων-Παίδων-Γυναικών - Μάστερς 12 χλμ. 

Περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα από την προκήρυξη:
Διαδρομή: Εκκίνηση Μονή Πανορμίτη επαρχιακή οδός προς Σύμη τερματισμός Παναγία Στρατερή (σκουπίδια). 

Πρόγραμμα: Εκκίνηση αγώνα ώρα 10:15 όλες οι κατηγορίες, ως άνω.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο ποδηλατικός όμιλος ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου αντοχής και ειδικότερα για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Πέμπτη 5/10/2017και ώρα 15:00 στο Fax 2241038341 η στο email: elafoscyclingteam@yahoo.gr.
Περάν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Τεχνικό Συνέδριο: Σάββατο 14/10/2017 στη Μονή Πανορμίτη , ώρα 13.00. Η παρουσία των αρχηγών των οµάδων είναι υποχρεωτική! Η Γραμματεία θα λειτουργεί 1 ώρα πριν την εκκίνηση, για την παραλαβή των αριθμών για την υπογραφή των φύλλων αγώνων κ.λ.π. .

Βραβεύσεις: 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα, 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα.
Απονομές: Θα γίνουν μετά από το τέλος κάθε αγώνα στην Ιερά Μονή Πανορμίτη. 

Οικονομικοί όροι: Για κάθε ομάδα καλύπτεται η μετακίνηση των αθλητών, του προπονητή και ενός συνοδού. Καλύπτεται επίσης η διαμονή των αθλητών και για κάθε τέσσερις (4) αθλητές καλύπτεται ένας (1) συνοδός στην Μονή Πανορμίτη. 

Μεταφορά: Με το καράβι Παναγία Σκιαδενή, αναχώρηση το Σάββατο 14-10-2017 ώρα 9.00 για Πανορμίτη και Επιστροφή Κυριακή 15-10-17 ώρα 16.30 από Πανορμίτη ( η οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινωθεί). 

Λοιπά: Στον αγώνα της ατομ. χρονομέτρησης, δεν θα επιτραπούν οχήματα συνοδείας. Επί της διαδρομής θα επιτραπούν μόνο αυτοκίνητα και μηχανές της αγωνόδικης επιτροπής. Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων στην δήλωση συμμετοχής. Η τελική σειρά θα ανακοινωθεί στο τεχνικό συνέδριο, καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή.

Ιατρική κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας σε ετοιμότητα. 
Πληροφορίες: Κυριάκος Κελεπέρας 6972200236, 224103834,  Μίκα Κελεπέρα 6977608726 ,2241038817