Νέοι συνδυασμοί με πρόσωπα μακριά από την πολιτική, ετοιμάζονται σε Δήμο Ρόδου και Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

• Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να το φωνάξουμε; Ότι αυτά που ανακοινώνουν οι διάφοροι οργανισμοί και φορείς για τις αφίξεις των τουριστών βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την πραγματικότητα της αληθινής αγοράς;

• Οι ροδίτες, κάνουν - κάνουν υπομονή, αλλά να ξέρουν όλοι αυτοί που τους υποτιμούν, (σε όλα τα θεσμικά και πολιτικά επίπεδα) ότι όταν ξεσπάσουν κι όταν αποφασίσουν να εκφράσουν την οργή τους, δεν θα βρίσκουν τόπο να κρυφτούν!

• Καλά τα λέει ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Ρόδου για τα τεράστια προβλήματα του Κτηματολογίου, αλλά ποιός τον ακούει; Το πιο πιθανό είναι οι παρατρεχάμενοι του κυβερνώντος κόμματος, να μην ξέρουν ούτε που... πέφτει το Κτηματολόγιο.

• Νέοι συνδυασμοί με πρόσωπα μακριά από την πολιτική και τα γνωστά πολιτικά σχήματα, ετοιμάζονται όπως μαθαίνουμε σε Δήμο Ρόδου  και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το αν θα καταφέρουν να φθάσουν μέχρι τις κάλπες δεν το γνωρίζουμε. Το βέβαιο πάντως είναι ότι αυτές τις μέρες, οι διεργασίες που γίνονται είναι πραγματικά πρωτόγνωρες.

ο (πολύ) κακός