Διαγόρας: Χρέη κατασκόπου ο Νίκος Παντέλης

Ο Διαγόρας εκτίει σήμερα το ρεπό του στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και παράλληλα δίδεται η ευκαιρία στην τεχνική του ηγεσία, να κάνει πολλά πράγματα που την αφορούν άμεσα.

Πρώτα απ’ όλα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή του Νίκο Παντέλη, να επισκεφτεί την Αθήνα και να παρακολουθήσει –όπως και χθες έτσι και σήμερα- παιχνίδια με ομάδες που θα τις βρει μπροστά του πολύ σύντομα ο γηραιός της πόλης μας.

Χθες Σάββατο ο τεχνικός του Διαγόρα  παρακολούθησε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» το μάτς του Κερατσινίου με τον Ιάλυσο, ενώ σήμερα θα δει τον αγώνα της Προοδευτικής με τον Ιωνικό, μιας και η γηπεδούχος έρχεται στη Ρόδο την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα τεθεί αντιμέτωπος των κυανέρυθρων στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.

Παράλληλα χθες Σάββατο οι κυανέρυθροι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, μιας και εκτίουν σήμερα το ρεπό τους και το πρωτάθλημα ουσιαστικά για κείνους, ξεκινάει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Άπαντες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Νίκου Μαντικού και την επίβλεψη του Πέτρου Ρουτζιέρη .

Σήμερα θα συμβεί το ίδιο, σε παίκτες που έχουν μείνει πίσω από πλευράς προετοιμασίας, ή ήρθαν αργά στην ομάδα - παίκτες όπως ο Ρούνιτς –για να αποκτήσουν το κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τον Βόσνιο αμυντικό πρέπει να σημειωθεί πώς, από αύριο κινείται η διαδικασία απόκτησης του και έκδοσης του δελτίου του.

Στον  Διαγόρα υπάρχει αισιοδοξία πώς όλα θα πάνε καλά, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και δουλεύουν όλοι για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην Γ΄Εθνική.