Σαν να μην έπαιξαν στο Βάτι…

Μέτριο έως κακό ποιοτικά προχθές το παιχνίδι στο Βάτι όπου συναντήθηκαν ο τοπικός Διαγόρας και ο Αστέρας Παστίδας, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων, που είχαν λίγες ευκαιρίες αλλά καθόλου ευστοχία στην τελική τους προσπάθεια.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 26’ όταν ο Κατσαρής σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Ροδανάκης απόκρουσε πολύ δύσκολα. Μετά από κόντρα στο 32’, ο Κυρίτσης για λογαριασμό του Αστέρα βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Μαυρουδής κατάφερε να διώξει σωτήρια.

Τελευταία καλή φάση πριν το ημίχρονο ήταν του Κατσαρή και πάλι, στο 38’, με το σουτ του που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όμως και στην επανάληψη δεν σημειώθηκε μεγάλη διαφορά όσον αφορά τα ποιοτικά επίπεδα όπου κυμάνθηκε η αναμέτρηση.

Μοναδικό καλό σουτ μάλιστα ήταν αυτό του Καρύδη στο 71’ ανάμεσα από τη μεσαία γραμμή και τη μεγάλη περιοχή, διώχνοντας με γροθιές ο Μαυρουδής. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 92’ αποβλήθηκε ο Κατσαμάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας έτσι τον Αστέρα με δέκα παίκτες.

Από το Διαγόρα Βατίου καλύτεροι ήταν οι Έλληνας, Παναγιωτόπουλος και Κατσαρής ενώ από τον Αστέρα οι Χαριτάκης και Καρύδης.

Καλή η διαιτησία του Δημήτρη Ατσικνούδα και των βοηθών του, Παπαγιαννίδη και Βλάχου.

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός Β., Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής (72’ Βασιλειάδης), Παπουρδάνος (60’ Καμπούρης), Ζωάννου (86’ Χότζα), Χαρτοφύλλης (82’ Ζερβός Ε.).

Αστέρας:  Ροδανάκης (40’ λτ. Παπαμιχαήλ), Παγκράτης (25’ λτ. Κατσαμάκης), Χριτάκης, Ισκάς, Καρύδης, Σκόρπος, Καλαγρής, Στεργιόπουλος (86’ Κονόμη), Πολυχρόνης, Γιαννακόπουλος, Κυρίτσης (65’ Αμπντουλάι).