Περιφέρεια: Καλά κάνουν και ζητούν συγνώμη, οι Α. Ανανίας και Π. Κουνάκης, από την κοινωνία

Περιφέρεια: Καλά κάνουν και ζητούν συγνώμη, οι Α. Ανανίας και Π. Κουνάκης, από την κοινωνία

Περιφέρεια: Καλά κάνουν και ζητούν συγνώμη, οι Α. Ανανίας και Π. Κουνάκης, από την κοινωνία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 427 ΦΟΡΕΣ

Της οποίας πρόδωσαν την εμπιστοσύνη και την μετέτρεψαν σε εμπόρευμα

Καλά κάνουν και ζητούν συγνώμη από την κοινωνία ο Άγγελος Ανανίας και ο Παναγιώτης Κουνάκης. Μόνο που την ζητούν για λάθος λόγους!

Οφείλουν πράγματι να ζητήσουν μια συγνώμη από την κοινωνία, της οποίας πρόδωσαν την εμπιστοσύνη και την μετέτρεψαν σε εμπόρευμα, ανταλλάξιμο με έμμισθες θέσεις, καρέκλες και αξιώματα.

Αυτοί που επικαλούνται τον “πολιτικό πολιτισμό” και τις “δημοκρατικές νοοτροπίες”, που βαυκαλίζονται ότι υπηρετούν, δεν έχουν το θάρρος να βγουν και να πουν στην κοινωνία την αλήθεια, τον πραγματικό λόγο του μένους που τρέφουν εναντίον της Περιφερειακής Αρχής.

Να πουν στον κόσμο ότι ο Περιφερειάρχης τους εμπιστεύθηκε και τους εκχώρησε πλήθος αρμοδιοτήτων σε κρίσιμους τομείς, ιδιαιτέρως προνομιακά πεδία άσκησης πολιτικής.

Να ομολογήσουν ότι δεν το εκτίμησαν, διότι προφανέστατα δεν τους ενδιέφεραν ούτε οι αρμοδιότητες που τους δόθηκαν, ούτε η προσφορά στην κοινωνία που τους εξέλεξε με την ψήφο της. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να αποκτήσουν έμμισθο αξίωμα στην Περιφερειακή Αρχή. Να ανταλλάξουν εν είδει εμπορεύματος, την εμπιστοσύνη του κόσμου και το παραμύθι που του πούλησαν περί προσφοράς στα κοινά, με μια καρέκλα με μισθό.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος του μένους και της χολής που, από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισαν να χύνουν, δήθεν πολιτικά διαφοροποιούμενοι και ισχυριζόμενοι ότι η αξιοπρέπειά τους, δεν τους επέτρεπε να συμμετέχουν στην παράταξη της Περιφερειακής Αρχής. Ομολόγησαν, δηλαδή, με τον πιο κυνικό και ξεδιάντροπο τρόπο ότι η αξιοπρέπειά τους ήταν κι αυτή ανταλλάξιμο προϊόν, για μια καρέκλα με μισθό.

Αυτή είναι η αλήθεια που προτιμούν να προσπερνούν, αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή. Και γι αυτόν οφείλουν πράγματι να ζητήσουν συγνώμη από την κοινωνία. Για την πολιτική εξαπάτηση που της επιφύλαξαν.

Η πολιτική χυδαιότητά τους μάλιστα, φτάνει σε τέτοιο σημείο, ώστε να τραμπουκίζουν εσκεμμένα και προσχεδιασμένα στις συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων της Περιφέρειας, συμπεριφερόμενοι ως κύμβαλα αλαλάζοντα, αφού μόνο έτσι μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αποκτούν φωνή μόνο όταν πρόκειται να εξυβρίσουν την Περιφερειακή Αρχή.

Ο πολιτικός αμοραλισμός τους, φτάνει σε τέτοιο σημείο, ώστε να επιτίθενται σε ανθρώπους που τους στήριξαν και τους βοήθησαν, όσο ήταν μέλη της παράταξης την οποία σήμερα καθυβρίζουν,.

Είναι κι αυτό ένα ακόμη σπουδαίο δείγμα γραφής, αποκαλυπτικό της πολιτικής προσωπικότητας των, κατά τα λοιπά, ηθικολογούντων.

Είναι σαφές ότι η πολιτική ζωή του τόπου δεν έχει ανάγκη από άλλους αριβίστες. Οι ιππεύσαντες την κάλαμο, ας αντιληφθούν ότι το νέο στην πολιτική δεν είναι στοιχείο ηλικιακό, αλλά βαθύτατα ποιοτικό και αξιακό.

Όσον αφορά την “τελευταία απάντηση” , να γνωρίζουν οι δύο, ότι για την Περιφερειακή Αρχή, δεν τίθεται θέμα ούτε πρώτης, ούτε τελευταίας απάντησης, διότι, απλούστατα, δεν είναι εκείνη που προκαλεί. Θα υπάρξουν όμως όσες απαντήσεις χρειαστεί, κάθε φορά που η Περιφερειακή Αρχή προκαλείται, με ψεύδη και πολιτική χυδαιότητα. Απάντηση θα υπάρχει πάντα. Σκληρή και, κυρίως, με αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα