Με επιτυχία η εκδήλωση για τη βοήθεια στην Μαρία

Με σύνθημα "Όλοι μαζί για την όμορφη Μαρία", πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1η Οκτωβρίου η εκδήλωση προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη Μαρία που πάσχει από καρκίνο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Πολλωνιάτισσα» απο τον σύλλογο στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου, ενώ τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για τη μετάβασή της στο διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης με σκοπό τη χειρουργική επέμβαση κυτταρομείωσης Hipec κόστους 15.000 ευρώ.

Μάλιστα, η οικογένεια της όμορφης Μαρίας, λίγο μετά την εκδήλωση, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όσους στήριξαν αυτόν τον σκοπό για να γίνει η εκδήλωση αυτή για την όμορφη Μαρία.

Ευχαριστούμε τον π. Ηλία Πετρίδη, την Κρητικου Μαρία τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ρόδου τους εθελοντές το εστιατόριο Πολλωνιάτισσα, τον Τζούλη Μαχραμά και την γυναίκα του, το προσωπικό και την ορχήστρα. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε Γνωστό, Άγνωστο, Φίλο, Συγγενή, Συνάδελφο, Επιχειρηματία, και Χωριανό που μας στήριξαν οικονομικά.

Το πρώτο βήμα έγινε προχθές το δεύτερο είναι στη συνέχεια από τους γιατρούς και με την ΔΥΝΑΜΗ του ΘΕΟΥ όλα θα πάνε καλά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που δείξατε και ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ότι την σήμερον ημέρα υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι με "Α" κεφάλαιο. Πίστη Αισιοδοξία και Ανθρωπιά πρέπει να υπάρχουν στην ζωή μας και όλα τα άλλα έρχονται

Υ.Γ Συγχωρέστε μας αν ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε κάποιον."