Έτσι δεν πάει πουθενά η Ρόδος

Μουδιασμένα και σκεπτικά επέστρεψαν στη βάση τους τα μέλη της αποστολής της Ρόδου, μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Ασπρόπυργου.  

Το να μη στεφθεί με επιτυχία μία αγωνιστική προσπάθεια, ειδικά στην «αυγή» μίας διοργάνωσης, είναι προφανώς κάτι που κάτω από ορισμένες συνθήκες, μπορεί να συμβεί και υπό αυτή την έννοια, δεν είναι τόσο η ήττα αυτή που στεναχώρησε και προβλημάτισε. 

Το κακό για τη Ρόδο δεν είναι ότι απώλεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς που στην τελική οικονομία της χρονιάς ενδέχεται να της λείψουν, σε παιχνίδι το οποίο τουλάχιστον θεωρητικά, ήταν στα μέτρα της. Το ανησυχητικό είναι πως με την άχρωμη, άοσμη και άγευστη εμφάνισή της δεν έπεισε πως άξιζε κάτι περισσότερο.  
Οι πάντες στις τάξεις του συλλόγου ελπίζουν πως επρόκειτο απλά για μία κακή παρένθεση και πως στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο», η Ρόδος θα δείξει αυτό που περιμένει ο κόσμος της. 

Η χθεσινή ήταν μέρα ξεκούρασης και αποθεραπείας, η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «τοξοβόλους» θα ξεκινήσει σήμερα και το μεγάλο ερωτηματικό για τον προπονητή Πάρη Ανδράλα (ανέλαβε την ευθύνη για την προχθεσινή ήττα), είναι αν θα προλάβει ο Μιχάλης Αυγενικού, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο λόγω διαστρέμματος. Η μόνο σίγουρη απουσία είναι αυτή του Μανώλη Ευγενικού, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί. 

 Ιπποτική χειρονομία         
Τους ανθρώπους του Ασπρόπυργου έσπευσε να ευχαριστήσει, για τη φιλοξενία τους, η διοίκηση της Ρόδου, όπως και να τους συγχαρεί για τη νίκη της ομάδας τους. Επίσης, συγχαίρει το διαιτητή και τους βοηθούς για την άψογη παρουσία τους. Η ανακοίνωση των «ελαφιών»:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί και δημόσια την Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεσμεύεται δε να ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Επιπλέον, συγχαίρει την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της, όπως και το διαιτητή Ευάγγελο Μανούχο, καθώς και τους βοηθούς του, Γεώργιο Παπανικολάου και Γεώργιο Γιαννίκο, για την αψεγάδιαστη παρουσία τους».