Από το «κρύο» στο «ζέστη», ένα ντέρμπι... δρόμος για τον Άρη

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ως μεγάλο στοίχημα μοιάζει για τον Άρη η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων.

Η ήττα-σκορ από τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία, δεν κλόνισε την ομάδα, απεναντίας τη συσπείρωσε, της έδωσε κίνητρο και τη βοήθησε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Κλεάνθη.

Από χθες, ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης και οι συνεργάτες του έχουν να αντιμετωπίσουν μία εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση, καθώς τούτη τη φορά, αποστολή τους είναι η εξισορρόπηση μέσω… προσγείωσης. Αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμά τους προς τους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης, η οποία και σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του εκτός έδρας δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

«Όπως ξεχάσαμε το παιχνίδι στην Κάρπαθο, έτσι πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Κλεάνθη. Ήταν απλά ένα ματς, πάμε για το επόμενο», υπογράμμισε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», αφού μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου.

Ενόψει Απόλλωνα, το τεχνικό επιτελείο του Άρη έχει να διαχειριστεί την πιθανότητα να απουσιάσει ο Στέλιος Χατζηπέτρος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και κάνει θεραπείες. Επιπλέον, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Σωτήρης Πατσιαούρας και Αντώνης Μαυριός, ενώ πρόβλημα στους κοιλιακούς αντιμετωπίζει ο Στέλιος Σακελλάρης, που θα εξεταστεί σήμερα από γιατρό.  

Στον αντίποδα, από χθες συμμετέχει στις προπονήσεις ο Σάββας Σκυλλαράκης, ο οποίος έχασε την προετοιμασία λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.