Οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου της Βόρειας Μελβούρνης στην Κω για τις διακοπές τους

Σημαντική η διαφήμιση της Κω αυτές ημέρες αφού οι παίχτες του μεγάλου αυτού club North Melbourne βρέθηκαν στην Κω για τις διακοπές τους.

Την πρωτοβουλία για τη φιλοξενία των παικτών της διάσημης ομάδας της Μελβούρνης είχε ο Κώος μάνατζερ Ζαχαρίας Σουρασής, με την βοήθεια του Σάββα Σουρασή, ιδιοκτήτη του Ali Baba beach bar.

Οι διάσημοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν τις ομορφιές του νησιού όπως το Ασκληπιείο, τα θερμά, τις παραλίες, το Ασφενδιού, το Πυλί κλπ αλλά και να γευθούν τις μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις της Κω.

Οι παίχτες που επισκέφθηκαν την Κω είναι οι Jack Ziebell, Shaun Atley, Mason Wood, Luke McDonald, Tay Garner, Majak Daw, Michael Firrito και Ryan Clarke οι οποίοι πέρασαν υπέροχα κατά την παραμονή τους στο νησί μας και πλέον ανυπομονούν να επιστρέψουν.

Ο αρχηγός της ομάδας κ. Jack Ziebell δήλωσε:

Αγαπήσαμε την παραμονή μας στην Κω, φοράμε τα ίδια εθνικά χρώματα με την Ελλάδα, που είναι το μπλε και το άσπρο,έτσι υπάρχει μια φυσική σύνδεση. Η Μελβούρνη επίσης έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό Ελλήνων εκτός της Ελλάδας πολλοί εκ των οποίων κατοικούν στη Βόρεια Μελβούρνη.Κάθε Έλληνας πρέπει να υποστηρίζει τα Καγκουρό. Δεν γνωρίζουν πολλοί Αυστραλοί για την Κω, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν μάνατζερ που είναι από την Κω. Εμείς σίγουρα θα πούμε πόσο όμορφη είναι η Κως.

Πηγή: kosnews24.gr