Η συνέχεια στα δικαστήρια...

Την απόφαση του ιδίου αλλά και του έτερου περιφερειακού συμβούλου κ. Άγγελου Ανανία να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη από εδώ και στο εξής σε ό,τι αφορά την «κόντρα»  που έχει ξεσπάσει με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, μετέφερε μέσω του Notosnews και της εκπομπής «Πρώτη Μετάδοση» ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

Όπως τόνισε, μαζί με τον κ. Ανανία και με τον κ. Ηλία Ζωγραφίδη, έχουν αποφασίσει να λειτουργούν σαν ομάδα καθώς έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου –οι δύο έχουν διαγραφεί και ο κ. Κουνάκης είναι ήδη ανεξάρτητος. «Αποφασίσαμε ότι δεν πρόκειται να παραδώσουμε την έδρα, δεν θα παραιτηθούμε» όπως υπογράμμισε.

Ο κ. Κουνάκης μίλησε ακόμη για την κατάσταση που επικρατεί στην Μεσαιωνική Πόλη η οποία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με συνέπεια να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει και μόνον μερικοί επιχειρηματίες να προσδίδουν μια πολύ καλή εικόνα στην λειτουργία της. 

Τέλος, ανέφερε ότι ενδιαφέρεται να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στα κοινά και μάλιστα αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία από τα κεντρικά της γραφεία, του έχει ζητήσει να στείλει βιογραφικό. «Πιστεύω ότι πρέπει να έρθουν νέοι άνθρωποι τόσο ηλικιακά όσο και καινούργια πρόσωπα, για να γίνει ανανέωση και διεύρυνση στη Ν.Δ.» όπως είπε.