Παρουσία από τον Ανταίο στο Run Greece

Ο νεοσύστατος αλλά αρκετά δραστήριος Ανταίος, συμμετείχε την περασμένη Κυριακή στο Run Greece της Ρόδου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη του να απολαύσουν τους αγώνες και την υπέροχη ατμόσφαιρα από τις χιλιάδες δρομείς. Μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα, ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς του σωματείου μας που πήραν μέρος στο 1ο RUN GREECE στη Ρόδο.

Αρχάριοι, μέσοι, προχωρημένοι, συνέβαλαν και αυτοί στην φιλοσοφία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η οποία είναι ο αθλητισμός να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας,  να γίνει τρόπος ζωής. 

Ο αθλητισμός δεν έχει όριο ηλικίας ούτε εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση του καθενός.
Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ευχαριστούμε και εμείς από τη μεριά μας την Περιφερειακή και Δημοτική Αρχή που φιλοξενούν τέτοιους αγώνες και δίνουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία στους αθλητές των σωματείων και γενικά στους Ροδίτες να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις.

Θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη του σωματείου μας στον Μεγάλο Χορηγό μας Super Market ΠΑΠΠΟΥ, καθώς και στους χορηγούς Areablue beach and pool bar, G net internet cafe, Oxygen γυμναστήριο, Peperone πιτσαρία, Vargas Sport κατάστημα αθλητικών ειδών.

Για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΝΤΑΙΟΥ στα τμήματα ποδηλασίας (αγωνιστικό, προ αγωνιστικό και παιδιά με ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες) και στα τμήματα Τρεξίματος και Ενδυνάμωσης (ενηλίκων και εφήβων (γυμνασίου και λυκείου)  ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης), πληροφορίες: κάθε Σάββατο 9 π.μ. έως 12 μμ. και Δευτέρα 2 μ.μ. έως 3 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου (πίσω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο στην Κρεμαστή) ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Σάββα Πότσο στο τηλ. 697361131 ή στείλτε μήνυμα στο:  info@ao antaios.gr ή www.facebook.com/aoantaios/ ή www.ao-antaios.gr»