Ηρακλής Μαριτσών: Ενός καλού… μύρια έπονται

Πολλούς λόγους να χαμογελά έχει τις τελευταίες μέρες ο Μιχάλης Πολιάς. Δεν είναι μόνο η νίκη επί του ΑΕΡΑ, που ήρθε ως επιστέγασμα μία καλής εμφάνισης, αυτή που χαροποίησε τον τεχνικό του Ηρακλή Μαριτσών, αλλά και η σταδιακή επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπώρησαν την ομάδα από τις μέρες της προετοιμασίας της.

 Ο Νίκος Μπάρτζος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, μπήκε στις προπονήσεις και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να χτυπήσει την «πόρτα» της δεκαοκτάδας, σε περίπου είκοσι μέρες θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και ο Σταύρος Γιαννακόπουλος, που άρχισε να τρέχει (είχε υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο), ενώ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ενταχθούν στην ομάδα οι Ευθύμης Βασιλώττος, Νίκος Λενιού και Νίκος Κανέλλος, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τους ρυθμούς λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της εποχής.

Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης Πολιάς περιμένει τη μετάθεση στη Ρόδο των στρατευμένων Ανδρέα Σιαμαντούρα και Γιώργου Ζάζα.

Οι «ροπαλοφόροι» προετοιμάζονται πλέον για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο. Από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίασαν, προκειμένου να πάρουν ανάσες και να ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς τους, οι Στέργος Φελεγκάκης και Μιχάλης Λυριστής. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν κανονικά το παρών στο ραντεβού της Λίνδου.