Φοίβος: Τα βλέμματα στρέφονται στην Καρδάμαινα

Ικανοποίηση επικρατεί στην Κρεμαστή, μετά την θριαμβευτική επάνοδο του Φοίβου στις νίκες. Οι «κυανοκίτρινοι» του Σάββα Ορφανίδη, ξεπέρασαν εύκολα το «εμπόδιο» της Δόξας Ψίνθου και πλέον προετοιμάζονται για τον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής, που θα γίνει στην Καρδάμαινα κόντρα στη Δόξα.

Είναι ακόμα ένα ματς που κρύβει κινδύνους, αν αναλογισθεί κανείς πώς η ομάδα της Κω θα δώσει μάχη για τη σωτηρία και όπως είναι φυσικό θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, προκειμένου να βρεθεί πάνω από την γραμμή παραμονής.

Πιθανότατα-αυτό θα γίνει γνωστό σήμερα- το ματς στην Καρδάμαινα να γίνει το Σάββατο το μεσημέρι κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε εντατικά η προετοιμασία για τον αγώνα αυτό από πλευράς του Φοίβου.

Ο κόουτς  της ομάδας της Κρεμαστής  έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς παικτών του.

Έχει βαρύ διάστρεμμα ο Αντώνης Θεοδοσίου και δεν αποκλείεται να μην πάρει μέρος ούτε σε αυτό το ματς αν είναι ανέτοιμος.

Δεν έχει την ανάλογη εξέλιξη η κατάσταση του νεαρού Τάσου Φτάκλα, ο οποίος θα πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα για να κάνει εξετάσεις, καθώς μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς, αισθάνεται ενοχλήσεις ακόμα.

Σε αντίθεση με τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη επανέρχεται ο Μιχάλης Κεφάλας που εξέτισε την ποινή του.