Τη Δευτέρα με Προοδευτική ο Διαγόρας

Όπως έγινε γνωστό χθες, την προσεχή Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στο Διαγόρα και την Προοδευτική, για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου, ματς που αποτελεί «ποδαρικό» για τους «κυανέρυθρους» στην Κατηγορία.

Το γεγονός αυτό αποτελεί αποδοχή της ΕΠΟ, σε αίτημα που κατέθεσε η ομάδα του Πειραιά, για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Στο μεταξύ από πλευράς Διαγόρα, ξεκίνησε αγώνας δρόμου, προκειμένου να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Νίκου Παντέλη για το ματς της Δευτέρας.
Από προχθές ξεκίνησαν οι απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθούν τα δελτία και των Βραζιλιάνων Ούγκο και Μπίσμαρκ,  αλλά και του Ρούνιτς.

Σε ότι αφορά τον Μπίσμαρκ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας, ακόμα κι αν εκδοθεί το δελτίο του.
Χθες οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν κανονικά στο βοηθητικό και σήμερα θα προπονηθούν στο Ενωσιακό.

Για σπουδές ο Κορλός
Ένα από τα παιδιά που άρεσαν στον Νίκο Παντέλη ήταν ο νεαρός Κορλός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στο Διαγόρα, καθώς θα ακολουθήσει το δρόμο των σπουδών του, ενώ είναι πολύ πιθανόν να βρει ομάδα να αγωνισθεί εκεί που θα πάει.