Απόλλων Καλυθιών: Ξεκαθαρίζει του Καρπαθάκη,  δίαυλος με Πεταυράκη

Τις προσπάθειές τους να κάνουν μία τελευταία μεταγραφή «ενδεκαδάτου» ποδοσφαιριστή, όπως και να προσθέσουν άλλη μία επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα, λόγω της στράτευσης του Ηλία, κορυφώνουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών.  

Οι παράγοντες του συλλόγου και ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης περιμένουν εντός της ημέρας την οριστική απάντηση του Πανορμίτη Καρπαθάκη, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην περίπτωση που ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αρνηθεί την πρόταση, θα στραφούν σ΄ έναν επίσης πρώην αθλητή του Διαγόρα, τον Τσαμπίκο Πεταυράκη.   Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε μία πρώτη, διερευνητικού χαρακτήρα, επαφή.

 Εν τω μεταξύ, με απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία των νεοφώτιστων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Οι στρατευμένοι αμυντικοί Δημήτρης Διακουράκης και Νίκος Σαχίνης δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις της εβδομάδας και η συμμετοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη, ενώ εκτός παραμένουν οι επίσης ντυμένοι στο «χακί» Χατζηβαλσάμης, Ηλίας και Καλαϊτζίδης.  

Στον αντίποδα, ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Καντιμοίρης αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Ντάνιελ Σπαχιού, που θα καταγράψει την τελευταία συμμετοχή του, καθώς αναχωρεί στην Πάτρα για σπουδές.