Ερωτηματικά «γέννησε» η Δευτέρα για τον Διαγόρα Βατίου

Στην ταλαιπωρία ενός ταξιδιού σε καθημερινή θα υποβληθεί ο Διαγόρας Βατίου, καθώς θέλοντας και μη, θα δώσει το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο, τη Δευτέρα.

Οι «κυνέρυθροι» σκόπευαν να παίξουν το Σάββατο, ωστόσο ο αρχικός σχεδιασμός τους ανατράπηκε λόγω έλλειψης αεροπορικών εισιτηρίων και ο προπονητής τους Γιάννης Καμπούρης μπήκε στην αγωνία, καθώς δεν γνωρίζει πόσοι από τους ποδοσφαιριστές του θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τις δουλειές τους και δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αποστολή.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.
Μέχρι τότε, ο Γιάννης Καμπούρης δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει και να ελπίζει πως τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού θα τα καταφέρουν.

Κατά τα άλλα, οι πέντε βαθμοί που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Διαγόρας στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος συνιστούν μία καθ’ όλα ικανοποιητική επίδοση και το μόνο που μένει προς διόρθωση είναι η αποτελεσματικότητα, καθώς τα τελευταία δύο παιχνίδια η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει.