Παιχνίδι... γιορτή αυτό με την ΑΕΚ για το  «Ροδίων Άθλησις»

Εορταστικό χαρακτήρα θέλει να δώσει  η Διοίκηση του «Ροδίων Άθλησις» στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο νησί μας στις 19 Νοεμβρίου, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Για τον σκοπό αυτό η Διοίκηση συλλόγου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία από τώρα με αυτήν της ΑΕΚ, προκειμένου να οργανωθεί σωστά και να μεταβληθεί σε γιορτή το εν λόγω παιχνίδι, με σκοπό να το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει. 

Σκοπός των Διοικούντων του «Ροδίων», είναι να υπάρξει όσο γίνεται γρηγορότερα συνεννόηση, καθώς υπάρχει η επιθυμία παρουσίας και των εδώ φίλων της ΑΕΚ, που θα θελήσουν να δουν από κοντά την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου που αγαπούν. 

Για το σκοπό αυτό θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το «Ροδίων» πολύ σύντομα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» για το πρωτάθλημα της Α2 στο βόλεϊ των ανδρών. Οι προπονήσεις γίνονται με ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς υπάρχουν και τραυματισμοί, μα περισσότερο είναι εμφανής η έλλειψη χώρων για να προπονηθεί όσο γίνεται καλύτερα η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα. 

Ο τραυματισμός αφορά τον Ντάνιελ Γκένωφ, ο οποίος δεν προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Ο κόουτς της ομάδας περιμένει τον Γκένωφ να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα εντός των ημερών. Πάντως υπάρχει ο χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, για να μπορέσει να είναι έτοιμος.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «Ροδίων» είναι κι αυτό της έλλειψης χώρων, το οποίο απασχολεί εδώ και καιρό την ομάδα. Βέβαια υπάρχουν οι δικές του εγκαταστάσεις αλλά δεν αρκούν σε καμία των περιπτώσεων, καθώς υπάρχουν και τμήματα άλλων αθλημάτων που γυμνάζονται σε αυτό το χώρο. 
Η Διοίκηση του συλλόγου, εξακολουθεί να αναζητεί λύσεις ακόμα προς αυτή την κατεύθυνση.