«Λαβωμένος» με Νικαγόρα ο Αστέρας Παστίδας

Στην  Παστίδα λένε πως έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η τέταρτη αγωνιστική φέρνει στη Ρόδο το Νικαγόρα κι οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται εντατικά.

Στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Κώστα Πάττα, υπάρχει η αισιοδοξία πως αυτή την φορά η νίκη δεν θα τους ξεφύγει,  αρκεί να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι.

Ο τεχνικός του Αστέρα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα μετά την ισοπαλία στο Βάτι:
Είναι τραυματίας και κατά πάσα πιθανότητα δεν προλαβαίνει τον αγώνα με το Νικαγόρα, ο νεαρός Παγκράτης.

Επίσης εκτός αγώνα θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα ο γκολκίπερ Γιάννης Ροδανάκης, ο οποίος τραυματίσθηκε στον αγώνα του Βατίου και αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο. 

Ο έμπειρος Τάκης Χαριτάκης με τη σειρά του, δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. 

Απών θα είναι και ο νεαρός Κατσαμάκης, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο Βάτι.

Από την πλευρά των στρατευμένων, βρίσκεται στη Ρόδο και προπονείται από τη Δευτέρα ο νεαρός Σιδηρόπουλος, ο οποίος σε λίγες μέρες, θα είναι έτοιμος να ενσοματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 

Οι Διοικούντες και κύρια οι ποδοσφαιριστές, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν και δημόσια τον φροντιστή της ομάδας Αντώνη Χρυσοχό, ο οποίος οργάνωσε για όλους ένα πολύ όμορφο μπάρμπεκιου στον χώρο του γηπέδου.