Παίρνει και τον Γιάννη Καρπαθάκη ο Διαγόρας!

Στην έκδοση των δελτίων που έχουν κλείσει τη συνεργασία τους με το Διαγόρα, επικεντρώνει αυτές τις μέρες τις προσπάθειες της η Διοίκηση του.

Ο λόγος είναι πώς ο Νίκος Παντέλης, θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα του αγώνα με την Προοδευτική στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και περισσότερο  κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, που δείχνουν πώς μπορούν να προσφέρουν στο «κυανέρυθρο» σύλλογο στην παρούσα φάση.

Στα επιμέρους πάντως, ο γηραιός μπορεί να κάνει μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Ένας από τους παίκτες που είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών,  είναι ο Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ικανοποιεί στις προπονήσεις το Νίκο  Παντέλη ο οποίος εισηγείται παράλληλα την απόκτηση του.

Ωστόσο εκείνος που χάνει έδαφος είναι ο Μπίσμαρκ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμπεριληφθεί στην παρούσα φάση στο ρόστερ και όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές χθες, δεν θα αποκτηθεί.

Σε αντίθεση με τον Μπίσμαρκ, ο άλλος Βραζιλιάνος ο Ούγκο αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και ο «γηραιός» ήδη έχει κινήσει τη διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων εγγράφων, για να του εκδοθεί δελτίο και να μπορέσει να αγωνισθεί στον αγώνα της Δευτέρας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Βόσνιο Ρούνιτς, ο οποίος έχει τη συγκατάθεση του Νίκου Παντέλη ήδη. Ο κόουτς του Διαγόρα, θα τους ήθελε όλους την ερχόμενη Δευτέρα στη διάθεσή του, αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό.

Στο μεταξύ είναι από χθες και τυπικά ελεύθερος ο Αντώνης Αθανασίου, ο οποίος συζητάει με πολλές ομάδες Γ΄ Εθνικής του κέντρου, με τον Άγιο Ιερόθεο όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.