Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του ο Ιάλυσος...

Με ηρεμία αλλά και προσήλωση στο ματς που έρχεται, ο Ιάλυσος συνέχισε χθες την προετοιμασία του για το τοπικό ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, με αντίπαλο την ομάδα της Ρόδου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» με δεδομένη την ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής στο Κερατσίνι, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, για να είναι κοντά στην κορυφή και μέσα στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν σταματάει να ζητάει από τους παίκτες του, τη σοβαρότητα, την αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και τη μέγιστη προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα πέρα από την κατάκτηση της νίκης, θέλει αυτή να συνοδευτεί από καλό ποδόσφαιρο, γεγονός για το οποίο έχουν δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το πόσο καλή ομάδα είναι, φάνηκε πάντως και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Κερατσίνι.

Μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι  να περάσει στους παίκτες την τακτική που θα ακολουθήσει ο Ιάλυσος στο τοπικό ντέρμπι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πώς είναι στη διάθεση του κόουτς και ο Βαγγέλης Ρεκλείτης, κάτι που σημαίνει, πώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει όλα τα… όπλα στη φαρέτρα του.

Στην εκτός αγωνιστικού χώρου κατάσταση, όλος ο κόσμος θέλει να δει τον αγώνα αυτό και υπάρχει κινητοποίηση στο φίλαθλο κοινό της ομάδας.