Δεν έρχεται ο ΠΑΟ στον Αρχάγγελο

Αν και αρχικά δέχθηκε την πρόσκληση της ομάδας βετεράνων του Άρη Αρχαγγέλου, η αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, για τη διενέργεια φιλικού μεταξύ τους αγώνα, τελικά οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, στάθηκαν αφορμή να ματαιωθεί.

Το φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου, όμως η ενασχόληση των παλαιμάχων του ΠΑΟ με την εύρεση λύσης στο πρόβλημα που προέκυμε με τη ανδρική ομάδα, δεν τους επιτρέπει αυτή τη χρονική στιγμή να αχοληθούν με οτιδήποτε άλλο.

Αν η επιτροπή σωτηρίας που έχει συσταθεί με μπροστάρηδες τους παλαίμαχους, καταφέρει να εξομαλύνει την κατάσταση, τότε η ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΟ, θα έρθουν στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στον Αρχάγγελο, στο άνοιγμα της ερχομενης σεζόν, μέσα στον Απρίλιο.

Αυτό διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟ, Γιώργος Γονιός στον πρώην αντιδήμαρχο και μέλος της ομάδας παλαιμάχων του Άρη, Στέργο Παρδαλό.
Από την πλευρά της η ομάδα του Άρη, είχε φροντίσει και το ταξίδι και τη διαμονή της ομάδας του ΠΑΟ, ενώ το ίδιο θα φροντίσει να κάνει και τον ερχόμενο Απρίλιο σε περίπτωση που τελικά πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Τα έσοδα βέβαια του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που γίνεται ανελλιπώς σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται από πλευρά παλαιμάχων του Άρη.