Πήρε θέση για το γηπεδικό ο Ιπποκράτης

Την τοποθέτησή του για το θέμα που έχει προκύψει με τις εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, έκανε επίσημα ο Ιπποκράτης με επιστολή του που αναφέρει τα εξής: «Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κριτική για το κλειστό γυμναστήριο και τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν για την επιδιόρθωση του παρκέ.

Ως σύλλογος, ενημερωθήκαμε, όπως και όλοι οι σύλλογοι, σε συνάντηση με τον ΔΟΑ στις 8 Αύγουστου, ότι ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου αποκατάστασης του παρκέ, κρίθηκε άγονος και ως εκ τούτου θα γινόταν καινούργιος ο οποίος θα έδινε πιθανόν ανάδοχο του έργου στο τέλος Αυγούστου.

Όπως είναι  κατανοητό, το έργο θα γινόταν μέσα στο Σεπτέμβρη. Περίοδος που υπάρχουν δραστηριότητες απ’ όλες τις ομάδες. Η προετοιμασία η δική μας, όπως και άλλων ομάδων, ξεκίνησε 21 Αύγουστου και μια διακοπή της λειτουργίας του κλειστού θα μας δημιουργούσε προβλήματα. Ειδικά στην ομάδα μας η οποία 13 και 16 Σεπτέμβρη αγωνιζόταν για το κύπελλο Ελλάδας.

Ζητήσαμε, λοιπόν, από τον ΔΟΑ, τα έργα να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, κάτι που με κατανόηση έγινε δεκτό.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, είτε τα έργα γίνονταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη είτε το δεύτερο, τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας αλλά και των υπολοίπων ομάδων θα υπήρχαν. Το καλύτερο για όλους θα ήταν να είχε γίνει η αποκατάσταση του παρκέ την περίοδο που δεν υπήρχαν δραστηριότητες στο κλειστό. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν στην αρμοδιότητα των ομάδων και ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει νωρίτερα σε κατάλληλο χρόνο.

Τελικά, το έργο έγινε και παραδόθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη στις ομάδες.

Ο σύλλογός μας θέλει να ξεκαθαρίσει ότι, παρά τις αντίξοες συνθήκες (ανοικτά γήπεδα) για ομάδα Β’ εθνικής, είναι ικανοποιημένος από την αποκατάσταση της ζημιάς που υπήρχε στο παρκέ και δε θα υπάρξει έτσι πρόβλημα μέσα στην αγωνιστική σεζόν.

Επίσης, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν βρισκόμαστε πίσω από κανένα αρνητικό δημοσίευμα ή ανάρτηση σε βάρος των υπευθύνων του έργου. Επιμένουμε, όμως, στην άποψη ότι τέτοιες επεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνονται σε μη αγωνιστική περίοδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ».


Νωρίτερα με Ιωνικό

Τον ισχυρότατο Ιωνικό Νικαίας, που εντυπωσίασε στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας και είναι από τα φαβορί της ανόδου στην Α2, θα υποδεχθεί την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ιπποκράτης. Σε αυτό το ματς λογικά «δε θα πέφτει καρφίτσα» στο γήπεδο παρότι θα ξεκινήσει νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους.

«Για λόγους μετακίνησης και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣΚ Ιπποκράτης – ΑΟ Ιωνικός Νικαίας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) της 22/10/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.00, στο κλειστό γυμναστήριο Κω».