Περιμένουν ακόμα την Ομοσπονδία στην Τοπική Επιτροπή του βόλεϊ

Ούτε φωνή…ούτε ακρόαση από την ΕΟΠΕ στο θέμα της Τοπικής Επιτροπής, την λειτουργία της οποίας συνεχίζουν να κρατούν η πρόεδρος Τασία Καρπαθάκη και οι συνεργάτες που είχε πέρυσι και φυσικά δεν είναι άλλοι από τους εκπροσώπους των σωματείων.

Στην Τοπική Επιτροπή, δεν υπήρχε μέχρι χθες καμία ειδοποίηση από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Οι Διοικούντες την Τοπική Επιτροπή όμως, δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν στην Ομοσπονδία, στην επιστολή των εκπροσώπων των σωματείων.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι εκπρόσωποι των σωματείων υπό τον κ. Μαθιουδάκη, επρόκειτο να συναντηθούν χθες και να συζητήσουν και στη συνέχεια να κάνουν τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, αφού πρώτα δουν ποια σωματεία θα πάρουν μέρος σε όλες τις Κατηγορίες. 

Σε ότι αφορά την Τασία Καρπαθάκη, αν κι έχει εκφράσει την απόφαση της να αποσυρθεί από την θέση της προέδρου, αλλά να συνεχίσει ν’ ασχολείται με το βόλεϊ, είχε ένα ατύχημα και παραμένει  κλινήρης στο σπίτι της,  χωρίς να μπορεί να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια. 

Οι συνεργάτες της αλλά και το αθλητικό τημ της ΡΟΔΙΑΚΗΣ της εύχεται ολόψυχα γρήγορη επάνοδο στην ενεργό Διοικητική δράση.