Για το «διπλό» στην Καρδάμαινα ο Φοίβος

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, αναγκάζει εκ των πραγμάτων τον Φοίβο να ταξιδέψει στην Κω, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 13.00 την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας, που αναμένεται να παρουσιαστεί με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της.

Οι «κυανοκίτρινοι» γυμνάσθηκαν και χθες κανονικά, με τον Σάββα Ορφανίδη να έχει όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο μοναδικός απών, από την προπόνηση ήταν για μια ακόμα φορά,  ο νεαρός Φτάκλας ο οποίος πρόκειται να μεταβεί στην Αθήνα και να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν. 

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν και χθες κανονικά, με τον Σάββα Ορφανίδη και τους  συνεργάτες του να τους εφιστούν την προσοχή, με σκοπό ο Φοίβος να παρουσιάσει ανάλογο αγωνιστικό πρόσωπο, όπως αυτό στο ματς με τη Δόξα Ψίνθου. 

Η ομάδα της Κρεμαστής θα προπονηθεί κανονικά και σήμερα και ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που θα ταξιδέψουν στην Κω για τον αυριανό αγώνα.