Ο Μόργκαν Φρίμαν  στη Ρόδο;

Ο κορυφαίος Αμερικανός ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν λέγεται ότι εθεάθη στη Ρόδο αρχές Σεπτεμβρίου!

Ο Μόργκαν Φρίμαν έχει προταθεί για Όσκαρ Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του και έχει τιμηθεί με αυτό του Β’ ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή στην συγκλονιστική ταινία του Κλιντ Ίστγουντ «Million Dollar Baby».

Θυμίζουμε απλά ότι έχει παίξει σε μερικές από τις πλέον εμβληματικές ταινίες των τελευταίων δεκαετιών όπως «Ο σοφέρ της κυρίας Ντέιζι», το «Seven», το «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» και βέβαια πολλές άλλες.

Η συμμετοχή του σε μία ταινία προσθέτει κύρος και «στιβαρότητα» στο ρόλο, κάτι που έχει προσδώσει και σε λιγότερο καλές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους αμερικανούς ηθοποιούς ο οποίος γύρω στις αρχές Σεπτεμβρίου λέγεται ότι επισκέφθηκε τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου, όπου μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στους λιγοστούς που συνειδητοποίησαν ποιος βρίσκεται δίπλα τους, τους έδωσε να καταλάβουν ότι δεν θέλει να μαθευτεί. Μάλιστα, συνοδευόταν και από μία γυναίκα η οποία επίσης διατηρούσε τους ίδιους χαμηλούς τόνους…

Κυρ. Π.