Το «Αυτό»: Η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών εκθρονίζει τον «Εξορκιστή»

Το «Αυτό»:  Η πιο εμπορική ταινία  τρόμου όλων των εποχών εκθρονίζει τον «Εξορκιστή»

Το «Αυτό»: Η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών εκθρονίζει τον «Εξορκιστή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 454 ΦΟΡΕΣ

Στε ανέλπιστη επιτυχία αποδεικνύεται η ταινία τρόμου "It" (To Αυτό) για το box office καθώς το κινηματογραφικό τέρας είναι ένα προϊόν που κάνει τερατώδεις εισπράξεις και γράφει ιστορία.

Η ταινία τρόμου που καθηλώνει τις ΗΠΑ αλλά προφανώς και τους πάντες, ξεπέρασε τα $500 εκατομμύρια σε εισπράξεις. Επίσημα πλέον η κινηματογραφική μεταφορά των εφιαλτών του Σίτβεν Κινκγ είναι η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών.

Αυτό ανακοίνωσε η Warner Bros, συμπληρώνοντας ότι αυτό το νούμερο σε εισπράξεις εκθρόνισε μετά από 44 χρόνια τον "Εξορκιστή" ως η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Με $441 εκατομμύρια ο "Εξορκιστής" στοίχειωσε την κορυφή του box office των τρόμων για χρόνια προτού ο Pennywise αποδειχθεί εξίσου δαιμονικός και εφιαλτικός.

Το "It" έκανε το πιο εμπορικό άνοιγμα αυτό το Σαββατοκύριακο σε περισσότερες από 30 αγορές για ταινία τρόμου. Ανάμεσα σε αυτές το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία. Βραζιλία, Μέξικο και Αυστραλία.

Η πορεία του προμηνύεται διθυραμβική κα7θώς ο Pennywise δεν έχει δείξει τους κοπτήρες του σε Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία.

“Σπάνια ταινίες τρόμου φέρνουν $500 εκατομμυρία στο ταμείο" σχολίασε η Sue Kroll, πρόεδρος marketing και διανομής της Warner Bros.

Ωστόσο ο δαιμονικός "Εξορκιστής" του Γουίλιαμ Φρίντκιν εξακολουθεί ουσιαστικά να είναι βασιλιάς του τρόμου στα ταμεία. Αν συνυπολογίσει κανείς την αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου από το 1974 ως σήμερα, ο "Εξορκιστή" αγγίζει τα 1,79 δισεκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό τρομακτικά μεγάλο για οποιαδήποτε ταινία του είδους.

Οι New Line και Warner Bros. ανακοίνωσαν ήδη ότι το “It” έχει sequel. Ο επόμενος εφιάλτης των παιδικών χρόνων ξυπνάει στις 6 Σεπτεμβρίου το 2019. Το μυθιστόρημα του Κινγκ, γραμμένο το 1986, αφηγείται τις περιπέτειες μιας παρέας εφήβων στην κοινότητα του Μέιν που έρχονται αντιμέτωποι με τον εφιαλτικό σαρκοβόρο κλόουν.

Ο προυπολογισμός των μόλις $35 εκατομμυρίων το κάνει ένα τρομακτικό θρίμαβο στη μεγάλη οθόνη.
Πηγή: http://www.cnn.gr,
Πηγή: http://www.cnn.gr

Σινεμά Παλλάς
Αίθουσα 5, ώρες
έναρξης 19:45, 22:30 καθημερινά
Σαββατοκύριακα 17:10, 19:45,22:30
τηλ. κρατήσεων 2241070670, 2241024475
https://www.cinepallas.gr

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!