Πείσμα για επιστροφή στο Παραδείσι

Η επιστροφή στις επιτυχίες μέσα από μία πειστική εμφάνιση, είναι το ζητούμενο για τον Κλεάνθη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι του με την Κατταβιά.

 Οι Παραδεισιώτες διαχειρίστηκαν την ήττα από τον Άρη, στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, με νηφαλιότητα, διαφύλαξαν το καλό κλίμα, δούλεψαν πάνω στις αδυναμίες που εμφάνισαν στον Αρχάγγελο και δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν δύσκολο και επικίνδυνο.

Η νεοφώτιστη Κατταβιά μόνο απειρία και δυσκολία προσαρμογής στα δεδομένα της κατηγορίας δεν δείχνει στο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, στο οποίο μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στον Κλεάνθη έχουν προετοιμαστεί για μία σκληρή μάχη, στην οποία θα παίξει αποφασιστικό ρόλο η συγκέντρωση, η προσήλωση στο τακτικό πλάνο και η υπομονή.  

Ο Γιώργος Σάββενας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αντώνη Γεωργαλλή (θα λείψει για μία αγωνιστική), τον τραυματία Νίκο Λαμπριανό, καθώς και τον Τάσο Ατσίδη, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει στις 11 του μήνα.