«Ετοιμοπόλεμος» και ο Μπάρτζος για τον Ηρακλή Μαριτσών

Μία επιπλέον επιλογή θα έχει στη διάθεσή του ο Μιχάλης Πολιάς στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με αντίπαλο τον Κλεόβουλο.   

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Νίκος Μπάρτζος είχε μεν συμπεριληφθεί στη δεκαοκτάδα του τελευταίου αγώνα με τον ΑΕΡΑ, αλλά περισσότερο για λόγους ψυχολογικής τόνωσης, καθώς δεν είχε στα πόδια του τον απαιτούμενο αριθμό προπονήσεων.

Η εβδομάδα που μεσολάβησε έδωσε στον έμπειρο ακραίο αμυντικό το χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος, ο προπονητής του τον είδε με χαρά να ανταποκρίνεται και αύριο δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.  

Οι «ροπαλοφόροι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Νικαγόρα και ΑΕΡΑ, δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στη Λίνδο θα παλέψουν για το πρώτο φετινό «διπλό» τους.

Προχώρησε σε μηχανογράφηση
Πιο εύκολη φρόντισε να κάνει την καθημερινότητά της η διοίκηση του Ηρακλή, καθώς προχώρησε σε μηχανογράφηση με την πολύτιμη βοήθεια του Σάκη Μαλώτρα, τον οποίο και ευχαριστεί δημόσια:

«Ο Ηρακλής Μαριτσών ευχαριστεί το Σάκη Μαλώτρα για τον σχεδιασμό, αλλά και τη δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων, με σκοπό την καταχώρηση στοιχείων που αφορούν την ομάδα, κυρίως οικονομικών. Με τη βάση δεδομένων έχουμε, εύκολα και γρήγορα, πλήρη εικόνα για την κατάσταση των οικονομικών μας και παίρνουμε πολύτιμη βοήθεια στην εξαγωγή συμπερασμάτων».