Κολοσσός: Παραμένει αμφίβολος ο Μπρέι

Γύρω από τη συμμετοχή ή όχι του Τι Τζέι Μπρέι στο αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο Cretan Kings περιστρέφεται το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Κολοσσού H Hotels.

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε πολύ άτυχος στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό Superfoods καθώς γύρισε το πόδι του στα τελευταία 45’’ κι έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια, υποβασταζόμενος και με τον γιατρό της ομάδας να τον ακολουθεί.

Φυσικά και δεν έκανε χθες προπόνηση ενώ το αν καταφέρει εν τέλει να παίξει θα φανεί την τελευταία στιγμή. Οι «θαλασσί» προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω ένα κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, λέγοντας πως τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να τον αποτρέψει ν’ αγωνιστεί όμως περισσότερα θα κριθούν σήμερα οπότε και ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ματς πρωταθλήματος.

Πάντως, για να είναι καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο, οι δύο νεαροί Έλληνες πόιντ γκαρντ Δημήτρης Σταμάτης και Κωνσταντίνος Παπαδάκης, έκαναν χθες το πρωί ατομικό πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να παίξουν περισσότερο απ’ ό,τι ήταν αρχικά σχεδιασμένο.