Διακρίσεις της Ρεμπούλη στην Κρήτη

Πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη την περασμένη Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος του νησιού σε ειδική διαδρομή στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. 

Κώστας Γκελαούζος και Γιάννης  Ζερβάκης τερμάτισαν μαζί  με 1:14:13, ενώ τρίτος με χρόνο 1:14:28 ήταν ο πρωταγωνιστής  των… σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, Χρήστος Βότσος.

Η πρώτη γυναίκα που πέρασε την αψίδα του τερματισμού με 1:23:46 ήταν η Ελευθερία Πετρουλάκη, ρίχνοντας κατά δύο λεπτά το ρεκόρ διαδρομής που είχε κάνει πέρσι.

Δεύτερη ήταν η Ράνια Ρεμπούλη του Stoiximan, η οποία ανήκει στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με χρόνο 1:26:28 και τρίτη η  Μαρίνα Μανιαδάκη με χρόνο 1:28:45. 

Στα 10 Χιλιόμετρα με ρεκόρ διαδρομής (33:45) νικητής ήταν ο Νικόλας Φράγκου, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αντώνης Κωστάκης και τρίτος ήταν ο Μανώλης Συλλιγνάκης.

Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Γιώτα Βλαχάκη με χρόνο 41:58, δεύτερη η περσινή νικήτρια, Μαρίνα Αχλάτη και τρίτη η Αδαμαντία Λεμοντζόγλου.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με νέο ρεκόρ διαδρομής (15:50)  επικράτησε ο Χρήστος Καλλίας του stoiximan.gr,  δεύτερος ήταν ο Αντώνης Υδραίος και τρίτος ο περσινός νικητής, Γιώργος Μαστοράκης.

Στις γυναίκες, επικράτησε η Ράνια Ρεμπούλη με ρεκόρ διαδρομής και χρόνο 19:14, δεύτερη ήταν η Κατερίνα Δόρβου και τρίτη η Ζωή Επιτροπάκη.