Συσπείρωση και “ντόπες” ηθικού στην Ρόδο

Ο καλώς εννοούμενος, δημιουργικός θυμός, διαδέχθηκε στις τάξεις της Ρόδου το αρχικό μούδιασμα από την ήττα-σοκ στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  

Το «λιθαράκι» της στην προσπάθεια αφύπνισης του ποδοσφαιρικού εγωισμού των παικτών και στην τόνωση του ηθικού τους έβαλε χθες και η διοίκηση, τα μέλη της οποίας παρακολούθησαν την προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του στα αποδυτήρια, ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι υπογράμμισε την εμπιστοσύνη του ιδίου και των συνεργατών του στους ποδοσφαιριστές, τους ζήτησε να ξεχάσουν το ματς της πρώτης αγωνιστικής, να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να πάνε την Κυριακή στο Οικονομίδειο σαν μία γροθιά, με το «μαχαίρι» στα δόντια, για να παλέψουν για το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς.  Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα το οποίο και παίχθηκε, προς ικανοποίηση του τεχνικού Πάρη Ανδράλα, σε συνθήκες υψηλής έντασης, ενώ η σημερινό προπόνηση θα γίνει στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.
 

Το μεγάλο ερωτηματικό ενόψει Ιάλυσου έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Μιχάλη Αυγενικού. Η αρχική αισιοδοξία για έγκαιρη αποκατάσταση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο άρχισε να μετριάζεται και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.