Διαγόρας: Ήρθαν τα χαρτιά του Ούγκο,  μένει η έκδοση δελτίου

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς στο Διαγόρα, η προετοιμασία  για το ματς της 2ης αγωνιστικής, που φέρνει στη Ρόδο την Προοδευτική. Η αντίπαλος του «γηραιού»  προέρχεται από νίκη την πρεμιέρα επί του Ιωνικού στο Πειραϊκό ντέρμπι (1-0).

Ήταν ένα ματς που παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή ο  τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης, ο οποίος  κράτησε αρκετές σημειώσεις για τον πρώτο αντίπαλο του Διαγόρα στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του «γηραιού» γύμνασε χθες το πρωί τους παίκτες του και έριξε στη συνέχεια το βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του στο ματς της Δευτέρας, που θα ξεκινήσει στις 15.00 στο Δημοτικό Σταδία. 

Στα ευχάριστα για την ομάδα, είναι πώς ήρθαν τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για να εκδοθεί δελτίο στο Βραζιλιάνο Ούγκο, ο οποίος έχει ακολουθήσει χωρίς πρόβλημα την προετοιμασία της ομάδας, έχει αγωνισθεί σε όλα τα φιλικά, δείχνοντας μάλιστα πολύ καλά στοιχεία. Από πλευράς Διοίκησης γίνεται αγώνας δρόμου για να εκδοθεί το δελτίο μέχρι σήμερα και να μπορέσει ο παίκτης να αγωνισθεί τη Δευτέρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Γιάννη Καρπαθάκη, ο οποίος έχει κλείσει τη συμφωνία του με τον Διαγόρα κι αυτό που απομένει είναι η έκδοση του δελτίου του.

Μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Παντέλη. αποτελούν κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Βελέτης στον αστράγαλο, αλλά πιστεύεται πώς δεν είναι κάτι το σοβαρό κι ο παίκτης θα παίξει κατά της Προοδευτικής.