Ηρεμία και αισιοδοξία  στον Ιάλυσο

Στο κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι, αυτό που ενδιαφέρει τον Ιάλυσο είναι οι τρεις βαθμοί που θα κρατήσουν ψηλά την ομάδα, μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο μεγάλος στόχος όμως περνάει μέσα από καλές εμφανίσεις και νίκες, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά και αν το ματς αυτό είναι ένα τοπικό ντέρμπι.

Στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου, υπάρχει αισιοδοξία αλλά και ταυτόχρονα ηρεμία κάτι που ζητάει συνεχώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μαζί με την απαιτούμενη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία στο παιχνίδι. Θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους σε αυτό που ορίζει η τακτική, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Χθες η τεχνική ηγεσία είχε στο πρόγραμμά της πρωινή προπόνηση, αφήνοντας τους παίκτες να ξεκουραστούν το απόγευμα και να επανέλθουν σήμερα πλέον στις προπονήσεις.

Στο πρόγραμμα υπήρχε πολλή ταχυδύναμη. Στόχος επίσης του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, η ομάδα του να αποκτήσει διάρκεια στον καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι χθες το πρωί έδειξαν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ στα ευχάριστα είναι και το γεγονός πώς δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν απουσιάζει κανείς.

Στο μεταξύ κι αφού υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή στο «Οικονομίδειο», η κινητοποίηση μεταξύ των οπαδών συνεχίζεται και στόχος όλων είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο και η έδρα… καυτή.