Επιστροφή στις εκτός έδρας επιτυχίες θέλει ο Φοίβος

Η πρώτη έξοδος από την Κρεμαστή δεν στέφθηκε με επιτυχία. Το πέρασμα από τη Λίνδο απέφερε στο Φοίβο συντριπτική ήττα. Η εκτός έδρας αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής,  έγινε μάθημα στους παίκτες της ομάδας της Κρεμαστής, που σήμερα σίγουρα δεν θέλουν να πάθουν το ίδιο απέναντι στη Δόξα Καρδάμαινας  στις 13.00

Ο Σάββας Ορφανίδης και οι συνεργάτες του αφού είδαν τους παίκτες τους  να «συνέρχονται»  αγωνιστικά στο 5-0 κόντρα στη Δόξα Ψίνθου, φιλοδοξούν πώς σήμερα στην Καρδάμαινα θα πάρουν αυτό που θέλουν, αρκεί εκείνοι με την σειρά τους σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας, με το Σάββα Ορφανίδη να βγάζει τους δεκαοκτώ της αποστολής, που φεύγει σήμερα το πρωί και θα επιστρέψει το βράδυ μετά το παιχνίδι.

Εκτός αποστολής συγκριτικά με το ματς με τη Δόξα Ψίνθου, έμεινε ο γκολκίπερ Μήλιος, ενώ συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Θεοδοσίου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.  
Οι δεκαοκτώ της αποστολής είναι οι: Κεφάλας, Γιαννούλης, Ν. Ορφανίδης, Σωκρ. Ορφανίδης, Ταφάνι, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Καλημέρης, Πανταζόπουλος, Μπιλιάς, Γκινής, Μόσχος, Στεφανίδης, Καραγεωργίου και Κυπριώτης.