Απαραίτητη η νίκη για  τον Αστέρα Παστίδας

Αποφασισμένοι είναι οι «κυανόλευκοι» του Αστέρα Παστίδας να εκμεταλλευτούν το ευνοϊκό πρόγραμμα που ακολουθεί, αρχής γενομένης από αύριο.

Υπάρχει στο πρόγραμμα μια τετράδα αγώνων, την οποία θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν ο Κώστας Πάττας και οι παίκτες του και να συγκεντρώσουν σε αυτή την σειρά των παιχνιδιών,  όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Ο Αστέρας υποδέχεται αύριο στις 13.30 τον Νικαγόρα και στη συνέχεια ακολουθούν, ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου, στην Παστίδα με Κλεόβουλο και Δόξα Ψίνθου και πάλι στην Παστίδα.

Ο Κώστας Πάττας δεν θα έχει  στη διάθεσή του στο αυριανό παιχνίδι τους Παγκράτη, Πίσκαπα και Κατσαμάκη
Όλοι οι υπόλοιποι  κλήθηκαν από την τεχνική ηγεσία στο γήπεδο και θα επιλεγεί εκεί η αρχική ενδεκάδα για τον αγώνα με το Νικαγόρα.

Η Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας διαμαρτυρήθηκε έντονα και χθες για την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κώστα Πάττα, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή Μιχάλη Ματσαμά. Θεωρούν πώς συγκριτικά με άλλες ποινές που επιβάλλονται  είναι βαρειά για τον προπονητή της ομάδας.

Χρέη κοουτσαρίσματος  αύριο στο ματς με τον Νικαγόρα, θα κάνει ο Φώτης Φωτενας βοηθός του Κώστα Πάττα.

Στην προπόνηση ο Λεμονάκης
Στην προπόνηση του Αστέρα Παστίδας, βρέθηκε την Πέμπτη ο Αντώνης Λεμονάκης ο οποίος βρέθηκε για λίγες μέρες στη Ρόδο για να ξεκουραστεί. Ο Λεμονάκης σημειωτέον πέρασε από τον πάγκο του Αστέρα πριν συνεργαστεί με τις τεχνικές ηγεσίες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.