Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο δήμαρχος Ρόδου

«Υψηλές» συναντήσεις στις Βρυξέλλες αναμένεται να έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, και με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Καταρχήν, ο Δήμαρχος από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να παραστεί στην 15η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων η οποία διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μάλιστα, ο κ. Χατζηδιάκος αναμένεται να είναι και εισηγητής.

Στο πλαίσιο αυτό, μια και θα επιστρέψει την Πέμπτη, έχει προγραμματίσει και κάποιες συναντήσεις.

Ειδικότερα, θα επιδιώξει να δει τον Έλληνα Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ε.Ε. κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο προκειμένου να του θέσει κάποια ζητήματα που προτάσσει, όπως το θέμα της βίζας αλλά και του λιμανιού και βέβαια το μεταναστευτικό.

Σημειώνεται ότι, στις Βρυξέλλες επρόκειτο να μεταβεί και ο Δήμαρχος της Κω και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ κ. Γιώργος Κυρίτσης, όμως τελικά δεν θα μπορέσει και έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, ο κ. Χατζηδιάκος θα τον εκπροσωπήσει στη συνάντηση που είχε προγραμματίσει με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη για διάφορα θέματα της Κω. Τέλος, ο κ. Χατζηδιάκος, στις Βρυξέλλες, θα συνοδεύεται από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης κ. Γιώργο Πόκκια.