Πεισμωμένη για αποδείξεις η Ρόδος

Πεισμωμένη για αποδείξεις η Ρόδος

Πεισμωμένη για αποδείξεις η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Να πείσουν για τις πραγματικές δυνατότητές τους θα προσπαθήσουν τα «ελάφια» στο σημερινό ντέρμπι με τον Ιάλυσο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζώνας, Μπανγκούρα, Ευγενικός και Βολονάκης

Αποφασισμένοι να μετατρέψουν σε κακή ανάμνηση την ήττα από τον Ασπρόπυργο και να αποδείξουν, πρώτα και κύρια στους εαυτούς τους, πως έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν, εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου ενόψει του σημερινού ντέρμπι του Οικονομίδειου με τον Ιάλυσο.

Η κατάκτηση της πρώτης νίκης προφανώς και είναι σημαντική για τα «ελάφια», καθώς πέραν της ηρεμίας και της αυτοπεποίθησης που θα τους προσφέρει, μία νέα απώλεια βαθμών θα τα αφήσει πίσω με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος, πέραν του ότι θα βαρύνει το κλίμα. Μόνο που στην παρούσα φάση, ίσως ακόμα πιο σημαντική, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι η εικόνα που θα εμφανίσουν. Είτε κερδίσουν το ντέρμπι, είτε όχι, θα μετρήσει ο τρόπος. Εν ολίγοις, η Ρόδος καλείται να αποδείξει σήμερα πως έχει τις δυνατότητες και το «μέταλλο» να πρωταγωνιστήσει.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής τον τραυματισμό του Τσόπελα, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζώνας, Μπανγκούρα, Ευγενικός και Βολονάκης, ενώ για τη 18άδα ο προπονητής Πάρης Ανδράλας επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Παναγόπουλος, Κουμέντος, Δημητριάδης, Καμπούρης, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Ολιβέιρα, Παβίσεβιτς, Λέκκας, Αυγενικού, Ιμεραλιλάι, Σερτζίνιο, Πότσι, Πινδώνης, Πάλλας, Καντιμοίρης, Δαβρής και Αποστόλου.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι η ομάδα θα γευματίσει στο εστιατόριο «Γόνδολα», ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για το Οικονομίδειο δύο ώρες αργότερα.

Διαβάστε ακόμη

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω