Έτοιμος για το ντέρμπι ο Ιάλυσος

Ημέρα ποδοσφαιρικής γιορτής σήμερα στο «Οικονομίδειο». Ο Ιάλυσος τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εμφανίζεται για πρώτη φορά φέτος  μπροστά στον κόσμο του και δίνει ένα σημαντικό και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι, υποδεχόμενος τη συντοπίτισσα Ρόδο.

Είναι γνωστό σε όλους Διοικούντες, τεχνική ηγεσία και παίκτες πώς, τον οποιοδήποτε βαθμό κατακτήσει εκτός έδρας, για να αξιοποιηθεί κατάλληλα, πρέπει επιστρέφοντας στο «Οικονομίδειο» να πάρει νίκη.

Για τον Ιάλυσο συνεπώς, στόχος στο σημερινό τοπικό ντέρμπι, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Τεχνική ηγεσία και παίκτες μίλησαν ολόκληρη την εβδομάδα στα αποδυτήρια γι’ αυτό το ματς, για την απόκτηση της κατάλληλης ψυχολογίας, αλλά και την αναζήτηση του τρόπου κατάκτησης της νίκης.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη δείχνει έτοιμη για το σημερινό παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 16.00. Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζει ο κόουτς της ομάδας κανένα πρόβλημα, μιας και ο Βαγγέλης Ρεκλείτης που δεν  έπαιξε στο Κερατσίνι,  είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο σημερινό αγώνα.

Επίσης κάτι που δείχνει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Ιάλυσος το τοπικό ντέρμπι, είναι το γεγονός πώς, κανείς δεν έκανε ούτε και χθες δηλώσεις για τη σημερινή συνάντηση.

Προφανώς αφήνουν  να μιλήσουν μετά τη λήξη του αγώνα.

Παράλληλα δεν ανακοινώθηκε ούτε και χθες δεκαοκτάδα για το ματς με τη Ρόδο. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης τους κάλεσε όλους στο γήπεδο και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ που χρειάζεται για το ματς. Ο Ιάλυσος δείχνει έτοιμος να κάνει το καθήκον του μπροστά στο κοινό του, που έχει κινητοποιηθεί όλη την εβδομάδα για να γεμίσει το «Οικονομίδειο» και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο τοπικό ντέρμπι, που είναι το σπουδαιότερο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής.