Επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ ο Ιάλυσος

Δεν πήρε τη νίκη που ήθελε προχθές στο ντέρμπι ο Ιάλυσος.

Αιφνιδιάσθηκε από το γρήγορο γκολ τη Ρόδου και μπορεί να πήρε τον έλεγχο του αγώνα και να τον κράτησε μέχρι το τέλος, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 με το γκολ του Γιώργου Δελαπόρτα.

Ο κόουτς του Ιάλυσου ρίσκαρε από την αρχή. Έπαιξε με δυο επιθετικούς και με ενισχυμένο κέντρο, προσπαθώντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια επίτευξης του γκολ, που άργησε να έρθει από τους παίκτες του, που γέμισαν με άγχος από το 2΄ μετά το γκολ του Πινδώνη.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης μιλώντας για το παιχνίδι μετά την λήξη του αγώνα τόμισε: «Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και φάγαμε ένα γκολ από κει που δεν το περιμέναμε, από μα φάση που είναι λάθος αμυντικής λειτουργίας καθαρά. Προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα, γιατί είχε ακόμα 90΄ παιχνιδιού. Το καταφέραμε και είχαμε τον κυρίαρχο ρόλο σ’ αυτό.

Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων με την μπάλα. Έγιναν όμως ελάχιστες αλλά επικίνδυνες φάσεις. Κρατήσαμε την υπομονή μας στο παιχνίδι, για να μπορέσουμε να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ενώ είχαμε την υπεροχή, δεν δημιουργήσαμε τις ανάλογες φάσεις. Αυτές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ τα παιδιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήμασταν όμως άτυχοι με τους εαυτούς μας. Είμαι όμως περήφανος για την προσπάθεια, δουλεύουμε πολύ κι έχουμε βλέψεις για πολλά πράγματα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε τα μέγιστα. Ευχόμαστε να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι…»

Ο Ιάλυσος για την 3η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο «Οικονομίδειο» την ομάδα του Ζευγολατιού.

Ο κόουτς του Ιάλυσου δεν ήθελε να πει πολλά για το επόμενο ματς… Αρκέσθηκε απλά να συμπληρώσει… «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Επιδίωξη μας σε όλα τα παιχνίδια οι νίκες και η βαθμολογική συγκομιδή»

Οι παίκτες του Ιάλυσου έκαναν χθες αποθεραπεία και θα μπουν στην προετοιμασία για το επόμενο ματς από σήμερα.