«Πρώτη» για Σταύρου  και... Ντιμιτρίεβιτς στον Κλεάνθη

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Κλεάνθη μετά τη «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία με την Κατταβιά, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Το πρωί της Κυριακής, ο Γιώργος Σάββενας έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ακολούθησε το τηλεφώνημα στον Ανδρέα Σταύρου, μετά από μία σύντομη συζήτηση ο έμπειρος τεχνικός είπε το «ναι», για να επιστρέψει σ’ ένα περιβάλλον που γνωρίζει όσο λίγοι, δεδομένου πως η νέα συνεργασία με τον Κλεάνθη είναι η τέταρτη της καριέρας του.

Ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάστηκε χθες στους ποδοσφαιριστές, παρουσία των  περισσότερων εκ των μελών της διοίκησης και έπιασε αμέσως δουλειά, προετοιμάζοντας την ομάδα του για το επικείμενο ντέρμπι με το Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Στην προπόνηση έδωσε το “παρών” το σύνολο των ποδοσφαιριστών, μαζί και ο Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς, που είναι ο εκλεκτός των Παραδεισιωτών για να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Καστανάκη στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο 23χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Κω αποφάσισε να μετακομίσει στη Ρόδο, οι άνθρωποι του Κλεάνθη ήρθαν σε επαφή μαζί του κι αφού συνεννοήθηκαν με την ομάδα του, τον έκαναν δικό τους.

Ο Ντιμιτρίεβιτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και λογικά, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κρεμαστής.

Ευχαριστίες και ευχές στο Σάββενα
Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» για την προσφορά του στην ομάδα απευθύνουν στο Γιώργο Σάββενα οι άνθρωποι του Κλεάνθη.  Παρότι η μεταξύ τους συνεργασία δεν έμελλε να μακροημερεύσει, οι Παραδεισιώτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ήθος του πρώην προπονητή της ομάδας, του εύχονται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του και τονίζουν πως κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι τους ίσως και να ξανασμίξουν.