Η Yamamay στη Ρόδο παρουσιάζει την...  εξέλιξη της μόδας

Μετά την τεράστια επιτυχία της καινοτόμου και best-seller σειράς SCULPT, η ΥΑΜΑΜΑΥ παρουσιάζει την εξέλιξή της: ΤΗΝ YAMAMAY SCULPT LIGHT COLLECTION Καρπός της εις βάθους έρευνας, όσον αφορά στην απόδοση καινοτόμων και επαναστατικών προϊόντων, η νέα σειρά Yamamay SCULPT LIGHT παρουσιάζεται στην «ελαφρύτερη» έκδοσή της.  Το υπέροχο αυτό ύφασμα, κατασκευάζεται από την Eurojersey, περιέχοντας  κυρίως Lycra® 

Το ύφασμα Sensitive Sculpt Light, εκτός από ελαφρύ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αναπνεόμενο και παρέχει υψηλές επιδόσεις αφού:

- ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ: χάρη στις ελάχιστες ραφές, το Sensitive® Sculpt Light αγκαλιάζει το σώμα σαν δεύτερο δέρμα, επιτρέποντας τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

- ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ: χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε LYCRA®, τα ενδύματα έχουν τρισδιάστατη ελαστικότητα για τέλεια στήριξη.

- ΣΜΙΛΕΥΕΙ: η διπλή στρώση υφάσματος σε στρατηγικά σημεία, στα σλιπ και τα κολάν, προσδίδει ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

- ΛΕΠΤΑΙΝΕΙ : το κομψά και θηλυκά νέα σχέδια, ειδικά στα κορμάκια που μπορούν να φορεθούν και ως ρούχα, αγκαλιάζουν και αδυνατίζουν το σώμα.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε LYCRA® εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή, απόλυτη άνεση και μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Το Sensitive® Sculpt Light για τη νέα ιδέα Shaping, διαθέτει επίσης, πιστοποίηση LYCRA® BEAUTY πετυχαίνοντας ένα φίνο και άνετο αποτέλεσμα.

Η καινοτόμα αυτή σειρά αποτελείται από σουτιέν, ψηλόμεσα σλιπ, δύο κορμάκια και κολάν σε μαύρο και pink sand.

Στη διαφημιστική καμπάνια πρωταγωνιστεί η πανέμορφη Ισπανίδα μοντέλο Clara Alonso, η οποία φορώντας YAMAMAY SCULPT LIGHT, φωτογραφίζεται σε χορευτικές κινήσεις pole dance, αθλητικές και καλλιτεχνικές φιγούρες, αναδεικνύοντας με δυναμισμό και κομψότητα όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της νέας αυτής σειράς. Η σειρά YAMAMAY SCULPT LIGHT είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο σε όλα τα καταστήματα Yamamay.

Στην Ρόδο μπορείτε να το βρείτε στην Εθελοντών Δωδεκανησίων 32