Δεν θα είναι υποψήφιος στην ΠΟΞ ο Αντ. Καμπουράκης

Δεκαπέντε άτομα μεταξύ των οποίων και δύο Δωδεκανήσιοι διεκδικούν μία θέση στη νέα διοίκηση της πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων, κατά την εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου.

Προχτές το απερχόμενο δ.σ. της ΠΟΞ στη συνεδρίασή του ενέκρινε τις υποψηφιότητες τις οποίες και ανακοίνωσε, για το εντεκαμελές όργανο διοίκησης της ομοσπονδίας, ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτές του πρώην αντιπροέδρου της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου Άρη Σουλούνια και της προέδρου της ένωσης ξενοδόχων Κω Ντίνας Σβύνου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου και προεδρεύων της ΠΟΞ αλλά και για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας Αντώνης Καμπουράκης, δεν θα είναι υποψήφιος για τη θητεία της νέας διοίκησης, κάτι που επιτείνει τα σενάρια για είσοδό του στην πολιτική. 

Σημειώνεται ότι αρκετά μέλη της παρούσας διοίκησης αποφάσισαν να διεκδικήσουν ξανά μία θέση στο νέο δ.σ. , κάποια άλλα αποφάσισαν να αποχωρήσουν ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα στην εκλογική μάχη. Για παράδειγμα ο μέχρι πρότινος ταμίας της ΠΟΞ Μηνάς Χατζημιχαήλ από την Κω δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. 

Πάντως για την προεδρεία φαίνεται ότι επικρατέστεροι θα είναι ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσσιος – πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Χαλκιδικής και ο Μανώλης Γιαννούλης ο σημερινός β΄ αντιπρόεδρος της ΠΟΞ από την Κρήτη.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΞ αναφέρει τα εξής: «Ενόψει των Αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, που θα πραγματοποιηθούν την  1η Νοεμβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας  κατά τη σημερινή του (09/10/2017) συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα και ανακήρυξε τις υποβληθείσες υποψηφιότητες ως εξής (με αλφαβητική σειρά):

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΞΥΠΤΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΤΟΡΝΙΒΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ,  εκφράζει τις βαθιές του ευχαριστίες στον απερχόμενο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Α. Ρέτσο - ο οποίος ως γνωστόν έχει εκλεγεί ως νέος Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) - και τα μέλη του τα οποία δεν θα θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα, για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή τους στη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Ξενοδόχους και στην περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης του Ξενοδοχειακού κλάδου. Επιπρόσθετα, εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους, με τη βεβαιότητα ότι θα διαφυλάξουν την ενότητα του κλάδου και θα υπηρετήσουν το όραμα και τους κοινούς μας στόχους».