Νίκη με το Ζευγολατιό θέλει ο Ιάλυσος

Παραμένει δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη ο Ιάλυσος, παρά το γεγονός πώς αφήνει στο γήπεδο πολύ καλές εντυπώσεις και την εικόνα ομάδας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.

Και στις δυο περιπτώσεις πάντως συνέβη, να προηγηθεί ο αντίπαλος, οπότε οι παίκτες του να κυνηγούν την ισοφάριση κι όχι κάτι άλλο. Το θέαμα και το κέρδος των εντυπώσεων.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι παίκτες του, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουν την νίκη την 3η αγωνστική στον αγώνα με το Ζευγολατιό.

Η Κυριακάτικη αντίπαλος του Ιάλυσου, βρίσκεται σε δυσχερή θέση μετά από δυο αγώνες στον Όμιλο. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε στον Πειραιά από τον Εθνικό με 4-0 και την 2η αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ασπρόπυργο με 1-0, γεγονός που φέρνει την  αντίπαλο του Ιάλυσου, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό το γεγονός δεν λέει τίποτα, αν αναλογισθεί κανείς πώς είναι ακόμα ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί η πραγματική εικόνα των ομάδων.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι παίκτες του όμως, ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία γι’ αυτό το ματς, το οποίο θέλουν μόνο να κερδίσουν  και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, που θα ανεβάσουν τον Ιάλυσο ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις μετά από το ντέρμπι με τη Ρόδο, με την τεχνική ηγεσία να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, είτε με τραυματισμό είτε με κάρτες.

Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεσή του και ακολουθούν με ιδιαίτερη διάθεση τις εντολές του, αλλά και τις οδηγίες των συνεργατών του.