«Πάνοπλος» ο Φοίβος ενόψει ντέρμπι

Η προετοιμασία για τον Φοίβο εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα της Κρεμαστής με αντίπαλο τον φιλόδοξο φέτος Κλεάνθη συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξέρουν τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν στο γειτονικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star ferries. Τα ματς με την ομάδα του Παραδεισίου, παρουσιάζουν πάντα αρκετό ενδιαφέρον.

Ο Κλεάνθης είναι αρκετά φιλόδοξος φέτος και σε αυτό «μετράει» και το γεγονός, πώς πρόσφατα άλλαξε τεχνικό ηγέτη στον πάγκο του, με τον Ανδρέα Σταύρου να διαδέχεται το Γιώργο Σάββενα.

Ο Σάββας Ορφανίδης με την σειρά του, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα (πλην ενός) και περιμένει σήμερα τους ποδοσφαιριστές του ξανά στην προπόνηση, μιας και χθες τους έδωσε ρεπό.

Το βάρος πέφτει στην τακτική ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν στο τελείωμα φάσεων για να μην παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο, που υπήρξε σε Λίνδο και Καρδάμαινα. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αυτό του Τάσου Φτάκλα, ο οποίος μετά τους κοιλιακούς, δείχνει να έχει τώρα και πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Για την αποκατάσταση του μάλιστα, αναζητείται σχετικός χειρούργος στην Κρήτη, προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να κάνει νέα επέμβαση και να απαλλαγεί μια και καλή από τον βραχνά που τον ταλανίζει εδώ και αρκετό καιρό.