Χοσάδας, Αλεξούδης  τιμούν τον Γκέραρντ

Στις 20 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο "Γεντί Κουλέ" σπουδαίο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των "παιδιών" και των "φίλων" του Ευγένιου Γκέραρντ.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων πρόκειται ν’ αγωνιστούν στην ιστορική αυτή αναμέτρηση. Στα παιδιά του Ευγένιου Γκέραρντ συμπεριλαμβάνονται σύμφωνα με τη λίστα της ομάδας που ονομάσθηκε έτσι, ο προπονητής του ΑΕΡΑ  Βαγγέλης Χοσάδας και ο Αλέξης Αλεξούδης από την Κω.   

Θα συναντηθούν για να τιμήσουν τον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ. Υπήρξε ο μακροβιότερος προπονητής του, υπό την καθοδήγηση του οποίου η ομάδα του Ηρακλείου πανηγύρισε λαμπρές στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα έσοδα από το φιλικό που θα γίνει στο "Γεντί Κουλέ" θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως” και στην “Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give”.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 1 ευρώ. Το αξιοσημείωτο είναι πως έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 83 παίκτες και μέχρι τη μέρα του ιστορικού φιλικού, η λίστα θα μεγαλώσει κι άλλο.