ΓΣ Δωδεκάνησος: Καλωσόρισαν στην οικογένεια το νέο φυσιοθεραπευτή

Ένα νέο, ταλαντούχο μέλος καλωσόρισαν στην οικογένεια του ΓΣ Δωδεκάνησος διοικούντες, αθλητές και προπονητές. Πρόκειται για τον καινούριο φυσιοθεραπευτή της ομάδας, τον πιο γνωστό στους ποδοσφαιρικούς κύκλους, Γιώργο Κουμέντο. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κουμέντο, ο οποίος θα είναι φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. 

Σε ηλικία μόλις 22 ετών ο Γιώργος, που είναι τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου, θα είναι ο φυσιοθεραπευτής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Κουμέντο για τις υπηρεσίες του (αφιλοκερδώς) στην ομάδα μας και του εύχεται ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, δρομολογείται η επιστροφή των Μούνδρου και Τσιβγούλη στην ομάδα ενώ απομένει ένας μήνας για την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας: «Στις 11 ή 12 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο. 

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της στο Βενετόκλειο. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Βαλάντης Παππάς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την προετοιμασία ενώ ο Ατνάν Χαμαντί μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Στις προπονήσεις δίνει κανονικά το παρόν ο Σάββας Καρατζιάς, ενώ γίνονται προσπάθειες για να επιστρέψουν στην ομάδα ο Νίκος Μούνδρος και ο Νίκος Τσιβγούλης».