Κλεόβουλος: «Απαιτούμε σεβασμό, μην ενοχλείτε τους παίκτες»

 Αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο, πως μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν προτίθεται να παραχωρήσει κανέναν ποδοσφαιριστή της ομάδας, στέλνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Κλεόβουλου.

Οι παράγοντες του σωματείου της Λίνδου φέρονται να είχαν την πληροφορία πως δύο αθλητές, ο ένας εκ των οποίων πρωτοκλασάτος,  δέχθηκαν κρούση από άλλα σωματεία, κάτι που τους δυσαρέστησε έντονα και τους οδήγησε στην απόφαση να ξεκόψουν από νωρίς κάθε συζήτηση. Η ανακοίνωση:     

«To  Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση θέλει να ανακοινώσει ότι κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν παραχωρείται ούτε σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο ούτε και στην επόμενη πριν το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-2018 (δηλ. 15/06/2018). Επίσης θέλουμε να παρακαλέσουμε τους παράγοντες και προπονητές οποιασδήποτε ομάδας να μην ενοχλεί ούτε τους ποδοσφαιριστές μας ούτε τα μέλη της διοίκησης για τυχόν μεταγραφή. Ο Κλεόβουλος Λίνδου ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα σε αντίπαλη ομάδα εν μέσω αγωνιστικής περιόδου και ΑΠΑΙΤΕΙ σεβασμό από συναδέλφους μέλη αντίπαλων διοικήσεων».

Τέλος, χωρίς τους μόνιμα απόντες τραυματίες Στέφανο Ευαγγελίδη και Παναγιώτη Νικηταρά συνεχίζεται η προετοιμασία του Κλεόβουλου ενόψει του αγώνα με το Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπάμπης Ταγκάεφ δεν εμπνέει ανησυχίες και όπως εκτιμάται, θα βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Δημήτρη Δογιάμα.