Αντίστροφη μέτρηση για τρεις στον Διγενή

Την επανένταξη τριών, σημαντικών για την ομάδα του, ποδοσφαιριστών περιμένει ο Σάσα Γιόνοβιτς προκειμένου να δει το Διγενή πλήρη και να διαπιστώσει ποιο είναι το πραγματικό εύρος των περιθωρίων βελτίωσής του.

Η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries τον αφήνει ικανοποιημένο, η πρόοδός της από αγωνιστική σε αγωνιστική είναι στα μάτια του εμφανής, ωστόσο ο Σερβοέλληνας τεχνικός εκτιμά πως υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει ακόμα για να ωριμάσει το συγκρότημά του και να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί. Για να το πετύχει έγκαιρα, θα χρειαστεί όλα τα «εργαλεία» του και ο Γιόνοβιτς  θα τα έχει σύντομα στη διάθεσή του.  

Ο έμπειρος αμυντικός Φάνης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, όπως και ο Σταύρος Νίκας, ο οποίος δεν συμμετείχε στις προπονήσεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Ο πρώην επιθετικός της Κύπρου μπήκε στους ρυθμούς της ομάδας  και ο προπονητής του πιστεύει πως υπάρχουν πιθανότητες να αρχίσει να τον υπολογίζει από την 6η αγωνιστική.

Την τριάδα των σήμερα απόντων συμπληρώνει ο μεσοεπιθετικός Αζίζ Κουλιμπαλί, που χρειάζεται τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες θεραπειών για να αρχίσει να προπονείται.  Οι παραπάνω είναι και οι μοναδικές απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Διγενής ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Κλεόβουλο.